Rashonden bij Amandus te Oppuurs, Sint-Amands (Antwerpen): Cavalier en Maltezer

 

Amandus: uw hondenhotel, -fokkerij en -winkel

Bent u ook een hondenliefhebber? Dan vindt u bij Amandus te Antwerpen het walhalla voor uw favoriete huisdier. Laat uw hond een dagje of enkele weken doorbrengen in het luxehondenhotel, schaf uzelf een raspuppy aan of koop aangepaste voeding. Tips en advies? De familie Van Linden helpt u met plezier.

 

Uw hondenhotel

Familiefeesten, reizen of weekendjes: er zijn 101 situaties waarvoor u uw hond even moet kunnen achterlaten. En dat doet u het liefst met een gerust hart. Bij Hondenhotel Amandus is uw huisdier in de zevende hemel, met de zes speelweiden en zijn eigen verblijf met vloerverwarming.

 

Uw hondenfokkerij

Een rasechte, kerngezonde pup van het ras Maltezer of Cavalier king charles spaniël?  Die vindt u bij Hondenfokkerij Amandus te Antwerpen.  Hier worden geen puppy’s doorverkocht van elders: alle hondjes worden hier geboren. U kiest al na enkele weken uw pup uit het nest, leert de ouders en uw toekomstige huisdier rustig kennen, en u krijgt alle info over vaccinaties, opvoeding en raskenmerken.

 

Uw hondenwinkel

Amandus baat al meer dan dertig jaar een speciaalzaak voor honden uit. U vindt er álles voor uw lievelingsdier: halsbanden en shampoo, speelgoed en slaaphokken, dekentjes en natuurlijke kauwmaterialen. Ook voeding vindt u er voor alle leeftijden en rassen, van het topmerk Delcon High Premium Dogfood.

 

Een professionele en persoonlijke service voor u en uw hond? Contacteer Amandus voor meer informatie!